Հայկական կոնյակը որակի և ավանդույթի խորհրդանիշ է՝ համատեղելով հագեցած համը, բույրը և Հայաստանի մշակութային ժառանգությունը։
Թորման գործընթացը իրականացվում է ավանդական ֆրանսիական տեխնոլոգիայով՝ օգտագործելով Արարատյան հարթավայրի բերրի հողերում աճեցված խաղողի տեղական տեսակներ։
Հայկական կոնյակը որակի և ավանդույթի խորհրդանիշ է՝ համատեղելով հագեցած համը, բույրը և Հայաստանի մշակութային ժառանգությունը։
Թորման գործընթացը իրականացվում է ավանդական ֆրանսիական տեխնոլոգիայով՝ օգտագործելով Արարատյան հարթավայրի բերրի հողերում աճեցված խաղողի տեղական տեսակներ։
ոստան գինու գործարանը
Ոստան գինու գործարանը գտնվում է Հայաստանի Հանրապետությունում և մասնագիտանում է բարձրորակ գինիների և դիստիլյատների արտադրությամբ։
Շշալցում
Գործարանը համալրված է ժամանակակից սարքավորումներով՝ ավտոմատացված շշալցման գծով։
Մառան
Գույքն ունի նաև սեփական նկուղ՝ կաղնե տակառներում թորվածքների հնեցման համար։
Արտադրություն
Պտղաբեր հող՝ իդեալական գինեգործության համար
Տարածաշրջանի տեռուարը՝ իր ավազոտ և հրաբխային հողերով, խիստ ձմեռներով և ջրահեղձ ոռոգմամբ, բնականաբար կանխում է ֆիլոքսերայի տարածումը՝ ստեղծելով այն, ինչ կոչվում է «Արարատի հովտի բնական իմունիտետ»։

Եռամետրանոց լայն շարքերը և վարդի թփերը, որոնք տնկված են որթատունկերի կողքին, լրացուցիչ պաշտպանություն են ապահովում որթատունկերի հիվանդություններից։
Սեփական խաղողի այգիներ
Մեր կոնյակները պատրաստվում են տեղական խաղողի տեսակներից՝ Կանգուն, Մեղրաբույր, Վանի և Ռկացիթելի, որոնք աճեցվում են Արարատի հովտի սրտում գտնվող մեր 300 հա այգիներում։

Արարատ և Արագած լեռների միջև սփռված մեր խաղողի այգիները մի կողմից շրջապատված են Արաքս գետով, իսկ մյուս կողմից՝ հանգիստ Սևանա լճով և Գեղամա լեռնաշղթայով։
Թորման արտադրամասը հագեցած է ժամանակակից տեխնիկայով և ավտոմատացված շշալցման գծով։
Թորման գործընթացում օգտագործվում են ավանդական Շարանտյան ալամբիկներ։
Շարանտյան ալամբիկը (alambic Charantais) ամենատարածված թորման սարքավորումներից է, որն օգտագործվում է շատ հայտնի կոնյակի գործարաններում։

Ալամբիկի կառուցվածքը նախատեսված է խմորած խյուսից բուրավետ նյութերի առավելագույն քանակով դուրսբերման համար՝ նպաստելով ըմպելիքի յուրահատուկ համի և բույրի ձևավորմանը։
Կաղնու տակառներ
Վոստան գինու գործարանում մենք ունենք մառան, որը նախատեսված է դիստիլյատների հնեցման համար բարձրորակ կաղնու տակառներում։

Մենք օգտագործում ենք Կովկասյան կաղնուց պատրաստված տակառներ, որոնք հավաքված են առանց միակ գամի։ Փայտի յուրահատուկ կառուցվածքի շնորհիվ դիստիլյատները ձեռք են բերում առանձնահատուկ բնույթ՝ ընդգծված չրերի, համեմունքների, վանիլի և շոկոլադի նոտաներով։