Արտադրության առանձնահատկություններ
Մեր կոնյակի արտադրությունը սկսվում է խաղողի զգուշավոր հավաքով և մեղմ ճզմումով։ Թորանքը հնեցվում է առնվազն հինգ տարի Կովկասյան կաղնու տակառներում՝ ստանալու յուրահատուկ համ ու բույր։ Հնեցումը վերահսկվում է տարեկան համտեսումներով։ Ներառում է սառը մշակում և ֆիլտրացում։ Խառնման համար օգտագործվում է հատուկ փափկեցված ջուր։
Օրգանոլեպտիկ հատկանիշներ
Հագեցած սաթագույն գույն։ Արտահայտիչ բույր՝ հասած տանձի, չորացրած ծիրանի, նարնջի կեղևի, խորոված նուշի և վանիլի նոտաներով։ Հագեցած համ՝ շոկոլադի, տոֆիի, ընկույզի, մեխակած մրգերի և չրերի նուրբ համադրությամբ։ Երկար ու հարթ վերջաբան։
Մատուցման եղանակներ
Խորհուրդ է տրվում մատուցել մաքուր տեսքով՝ որպես դիժեստիվ, կամ օգտագործել ինչպես դասական, այնպես էլ հեղինակային կոկտեյլների մեջ։